Pogrebne slovesnosti

Pogrebne slovesnosti in žalno petje

Moško petje pri pogrebu ima velik pomen za slovensko kulturo in je v svoji posebnosti edinstven primer celo v svetovnem merilu. Kvartet Melina nadaljuje to izročilo, ohranja najlepše narodne žalostinke, obenem pa ustvarja nove pesmi, ki tolažijo in nagovarjajo k negovanju spomina na pokojne. Naj pri slovesu od vaših najdražjih zazveni ubrano moško petje, zaigra tišina, ali spomin obudi govorjena beseda. 


Glasbeniki so kakovostni izobraženi solisti z Akademije za glasbo Ljubljana in člani vrhunskih slovenskih vokalnih in inštrumentalnih zasedb.

Stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo. Podrobno ...

Strinjam se

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke. Stran nastavlja sejni piškotek (session cookie), ki poteče po koncu seje. Nastavi se tudi piškotek 'cookieaccept', ki se zapomni potrditev sporočila o piškotkih.

Uporabljamo tudi piškotke, ki nam omogočajo izvajanje pregleda in analize obiska strani.

Dodatne informacije:

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) od skrbnikov spletnih strani in aplikacij zahteva, da od 15. 6. 2013 uporabnike na ustrezen način seznanijo z uporabo piškotkov. Predlog implementacije je zgolj okviren, saj je problematiko potrebno reševati individualno glede na posamezno namestitev. Natančnejša pojasnila najdete v smernicah Informacijskega pooblaščenca RS (IP-RS) in njegovih pogostih vprašanjih in odgovorih o piškotkih. Predlagamo, da si preberete tudi pojasnila IP-RS, zakaj pri spremembi zakonodaje pravzaprav gre.

vir: ARNES

Onemogočite piškotke: