Instrumentalna glasba

Naj poslednje trenutke slovesa obarva žameten zven trobente ali nežno muziciranje violine. Inštrumentalisti so diplomanti Akademije za glasbo Ljubljana, ki izvajajo tudi napeve po vašem izboru.


TROBENTA / VIOLINA:

trobentaTradicionalna zadnja melodija, oziroma žalostinka zaigrana na trobento ali violino, da pogrebni svečanosti še poseben pomen, ki si ga pokojnik zasluži. Instrumentalne žalostinke, oziroma klasične melodije kot so npr.: Tišina, Amazing Grace, Edelweiss, Ave Maria, K tebi želim moj bog, V nebesih sem doma itd., izvajajo akademsko izobraženi trobentači in violinisti, ki so v času svojega izobraževanja nastopali na državnih in mednarodnih tekmovanjih. Z ustreznimi izkušnjami, prilagodljivi in odzivni na različne glasbene želje. Nastopajo v različnih orkestrih in komornih sestavih, poučujejo pa tudi na glasbenih šolah oziroma v drugih izobraževalnih programih.

Stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo. Podrobno ...

Strinjam se

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke. Stran nastavlja sejni piškotek (session cookie), ki poteče po koncu seje. Nastavi se tudi piškotek 'cookieaccept', ki se zapomni potrditev sporočila o piškotkih.

Uporabljamo tudi piškotke, ki nam omogočajo izvajanje pregleda in analize obiska strani.

Dodatne informacije:

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) od skrbnikov spletnih strani in aplikacij zahteva, da od 15. 6. 2013 uporabnike na ustrezen način seznanijo z uporabo piškotkov. Predlog implementacije je zgolj okviren, saj je problematiko potrebno reševati individualno glede na posamezno namestitev. Natančnejša pojasnila najdete v smernicah Informacijskega pooblaščenca RS (IP-RS) in njegovih pogostih vprašanjih in odgovorih o piškotkih. Predlagamo, da si preberete tudi pojasnila IP-RS, zakaj pri spremembi zakonodaje pravzaprav gre.

vir: ARNES

Onemogočite piškotke: