Poroke in slavja

Poroke in slavja s kvartetom Melina

Vaši najlepši trenutki bodo še žlahtnejši, ko dodamo z ubranim moškim petjem umetniško navdahnjen sentiment praznovanja in veselja. Pevci kvarteta Melina pomagamo, da je vaše doživljanje lepega, estetskega, romantičnega in svečanega obogateno z zvočno in glasbeno umetniško kuliso. Polepšamo vam poroko, krst, rojstni dan, obletnico ali prireditev, zapojemo pa tudi podoknico vaši najdražji osebi. Z našim glasbenim svetovalcem oblikujte svoj glasbeni program in pripravite slavljencu ali slavljenki prvovrstno glasbeno presenečenje!


Glasbeniki so kakovostni izobraženi solisti z Akademije za glasbo Ljubljana in člani vrhunskih slovenskih vokalnih in instrumentalnih zasedb.

Stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo. Podrobno ...

Strinjam se

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke. Stran nastavlja sejni piškotek (session cookie), ki poteče po koncu seje. Nastavi se tudi piškotek 'cookieaccept', ki se zapomni potrditev sporočila o piškotkih.

Uporabljamo tudi piškotke, ki nam omogočajo izvajanje pregleda in analize obiska strani.

Dodatne informacije:

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) od skrbnikov spletnih strani in aplikacij zahteva, da od 15. 6. 2013 uporabnike na ustrezen način seznanijo z uporabo piškotkov. Predlog implementacije je zgolj okviren, saj je problematiko potrebno reševati individualno glede na posamezno namestitev. Natančnejša pojasnila najdete v smernicah Informacijskega pooblaščenca RS (IP-RS) in njegovih pogostih vprašanjih in odgovorih o piškotkih. Predlagamo, da si preberete tudi pojasnila IP-RS, zakaj pri spremembi zakonodaje pravzaprav gre.

vir: ARNES

Onemogočite piškotke: