PODOKNICE:

Izpovejte ljubezen svoji izvoljenki ob prepevanju kvarteta Melina. Podoknice so bile v preteklosti sestavni del ljubezenskega življenja naših prednikov, zlasti kot uvod v snubljenje pred poroko. Kvartet Melina zopet obuja lepo tradicijo petja pod dekletovim oknom. Poleg občutnih slovenskih ljubezenskih serenad zna očarati tudi s temperamentnimi dalmatinskimi pesmimi.

 

POROKE:

Poročni dan gotovo sodi med najlepše v vajinem življenju. Polepšajta si poročni obred s slavnostno glasbo mogočnih orgel in ubranih moških glasov. Kvartet Melina prepeva tako pri civilnem kot cerkvenem obredu, po želji lahko zadoni tudi poročna koračnica. Naj vama ob podelitvi prstanov zazveni najljubši napev, ovenča ta čudoviti trenutek in ga ohrani v lepem spominu.

Stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo. Podrobno ...

Strinjam se

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke. Stran nastavlja sejni piškotek (session cookie), ki poteče po koncu seje. Nastavi se tudi piškotek 'cookieaccept', ki se zapomni potrditev sporočila o piškotkih.

Uporabljamo tudi piškotke, ki nam omogočajo izvajanje pregleda in analize obiska strani.

Dodatne informacije:

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) od skrbnikov spletnih strani in aplikacij zahteva, da od 15. 6. 2013 uporabnike na ustrezen način seznanijo z uporabo piškotkov. Predlog implementacije je zgolj okviren, saj je problematiko potrebno reševati individualno glede na posamezno namestitev. Natančnejša pojasnila najdete v smernicah Informacijskega pooblaščenca RS (IP-RS) in njegovih pogostih vprašanjih in odgovorih o piškotkih. Predlagamo, da si preberete tudi pojasnila IP-RS, zakaj pri spremembi zakonodaje pravzaprav gre.

vir: ARNES

Onemogočite piškotke: