Poslovilna beseda

Beseda neguje in boža

iz molka vzcveti kakor roža,

razvnema, navduši, razdraži,

bodri, opogumlja, tolaži.


Ob slovesu od naših najdražjih nosi beseda posebno težo in moč. Preminule ohranja v spominu, živeče pa opominja, kako dragocen je vsak doživet trenutek. Dovolite, da plemenita beseda spregovori tudi vam v naslednjih oblikah:

VODENJE CIVILNE POGREBNE SLOVESNOSTI Z VEZNO BESEDO:

Pospremite ljubljeno osebo k večnemu počitku z govorjeno besedo. Poetično vezno besedilo vsebuje pomenljiva življenjska spoznanja, ki ozaveščajo moč medčloveških vezi in oživljajočo silo spomina.

POGREBNI GOVOR:

Zbrati, strniti, povezati ter izgovoriti besede slovesa je ob žalostnih trenutkih najtežje. Zaupajte izkušenemu govorcu, da spregovori namesto vas in iz vaših misli oblikuje nagovor in zahvalo pokojni osebi za najlepše trenutke sobivanja.

RECITACIJA POEZIJE:

Prisluhnite najlepšim verzom najvidnejših slovenskih in tujih pesnikov v občuteni dramski izvedbi, ki bo oplemenitila trenutke doživljanja naše minljivosti.

Stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo. Podrobno ...

Strinjam se

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke. Stran nastavlja sejni piškotek (session cookie), ki poteče po koncu seje. Nastavi se tudi piškotek 'cookieaccept', ki se zapomni potrditev sporočila o piškotkih.

Uporabljamo tudi piškotke, ki nam omogočajo izvajanje pregleda in analize obiska strani.

Dodatne informacije:

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) od skrbnikov spletnih strani in aplikacij zahteva, da od 15. 6. 2013 uporabnike na ustrezen način seznanijo z uporabo piškotkov. Predlog implementacije je zgolj okviren, saj je problematiko potrebno reševati individualno glede na posamezno namestitev. Natančnejša pojasnila najdete v smernicah Informacijskega pooblaščenca RS (IP-RS) in njegovih pogostih vprašanjih in odgovorih o piškotkih. Predlagamo, da si preberete tudi pojasnila IP-RS, zakaj pri spremembi zakonodaje pravzaprav gre.

vir: ARNES

Onemogočite piškotke: